Post by giacatirossrass on Mar 13, 2022 7:25:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Buster: World Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Buster: World Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokuj zasób ▞▞▞
▞▞▞ Monster Buster: World Invasion 2022 version ▞▞▞
Aku suka aku suoa aku suka aku suka kecoa
Uwielbiam smukły, leczący atak i wszystkie inne potwory
O ile wszystkie potwory w grze nie mają żadnej ewolucji, dam mu pięć gwiazdek, ale ponieważ nie ma, na razie jest trzy
Pagal.
Pokemon jak
Gra jest świetna. Kocham to! Ale cholera McChick jest denerwujący...
Dobry pomysł, ale losowe walki powinny pasować do potworów nieco niższych od ciebie… Nie jest to zbyt motywujące do wydawania pieniędzy, kiedy mogę wygrać JEDNĄ walkę CZASEM na pasek zdrowia, a to często zależy od szczęścia lub uzyskania wszystkich doskonałości.
kool
dobry
Gra się zabawnie. Dobra grafika i nienudząca się rozgrywka
Monster Buster: World Invasion Рольові oym
To jest najlepszy
Cieszę się grą na dłuższą metę i chociaż trochę trudno jest znaleźć nowe potwory, ale jeśli istnieją inne sposoby, aby to ułatwić graczom, nadal byłoby dobrze.
Po raz pierwszy ta gra nie pobiera moich drugich gier, pierwszych gier i drugich gier Uwaga
Świetna gra
zabawa
To świetnie, ale jak mogę uzyskać więcej mutagenów podczas gry, aby uzyskać więcej slotów na potwory. 5 £ jest po prostu zbyt stromo?
Bardzo fajnie przydałoby się kilka ulepszeń...
#GameOnEu Saunuolei jusu komanda nusipelno apdovanojimo!
Niesamowita i ciekawa gra
Więcej potwora, który mi się podoba
Bardzo lubię tę grę, a jeśli producenci gry widzą tę recenzję, napisz do mnie tak. fajny nowy potwór i plus ty, jeśli jest ok, zrób to tak, abyś mógł grać z kimś tuż obok ciebie łatwiej
cześć Zachery
niech Bóg cię błogosławi i zapewni ci bezpieczeństwo. To wciągająca fajna gra
Uwielbiałem grę w systemie Windows Phone OS, więc nie mogłem się doczekać, aż trafi na Androida. Mam nadzieję, że ta gra stanie się najlepsza <3
🇺🇸🛃🌡️🇵🇭🛠️🏴☠️.
0 dobry
Goooooooooooooooo!
Spoko gra
Monster Buster: World Invasion Rol Oyunu xayk
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games Toiminta zlkq
Uwielbiam to, że jest takie niesamowite, ale spraw, aby były tam wydarzenia
Super zabawa weź to teraz pls
Najlepsza gra w historii
Miły
Będę jednym z tych komentarzy, które wspominają o Pokemon Go. Tak, jest całkiem podobnie, tylko o wiele fajniej. Nie tylko łapiesz potwory, ale musisz z nimi walczyć, aby je zdobyć!!! To świetna zabawa i dużo więcej dla nastolatków, dorosłych i młodych dorosłych. Tylko myślę, że posiadanie opcji wyłączenia VR byłoby miłe.Jak czasem ludzie myślą, że je kręcę lol. Ogólnie rzecz biorąc, świetna gra, czuję, że będę grał przez długi czas.
Ta gra jest jedną z moich ulubionych gier wszech czasów!!!
Cóż, byłoby wspaniale, gdybyś stworzył walkę między umiejętnościami potworów, a nie tak, jak jest teraz 😎😎😎😎
Uwielbiam tę 5-gwiazdkową grę dla mnie Lubiłem grać każdego dnia, ale czy możesz to zrobić, że potwór może gadać z potworem? aktualizacja, aby kupić potwora i możemy go użyć w bitwie. to cała nadzieja, że możesz przeczytać mój komentarz, dziękuję ....
Naprawdę dobrze i wrócę
Dlaczego potrzebujesz Wi-Fi?
Właśnie się zaczęło, wydaje się niesamowite!
Świetna gra. Proszę umieścić drużynową walkę pvp i system gildii.
Wooowww
Zabawa
Fajne
Geras zaidimas idomus pozwala się bawić
Mój typ polowania na potwory!
Szajs
W przeciwieństwie do ściśle infantylnych Pokemonów, ten jest przeznaczony dla dzieci w wieku 18 lat. Zawsze masz jakieś wyzwania, grafika jest ładna i NIE za ładna (co jest wielką wygraną). Nawet muzyka jest świetna. Zastanawiam się, jak długo to potrwa, aż mi się to znudzi.